Vacature: Junior en Medior Software Developers

Over ALASKA Software nv

ALASKA Software nv is een dynamische onderneming die operationele software ontwikkelt voor toonaangevende expeditiebedrijven en lijnagenturen. Onze software helpt onze klanten op een efficiënte wijze hun activiteiten uit te voeren.

Om onze klanten optimaal te bedienen en onze expansie te ondersteunen zoeken wij momenteel gedreven medewerkers die ons team willen versterken.

 

Junior Software Developer (m/v/x)

 

Medior Software Developer (m/v/x)

 

Je maakt als Junior of Medior Software Developer deel uit van ons team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en continue verbetering van onze software. Wij zijn niet actief op het vlak van webontwikkeling.

Je hebt reeds een mooie opleiding genoten. En mogelijks heb je al een eerste ervaring opgedaan software development. Onze ervaren developers coachen je en leiden je verder op tot een beslagen software developer. Daarbij zal je mee instaan voor de analyse, het design, de ontwikkeling, de implementatie en het onderhoud van onze softwareproducten. Je kan vooruitblikken op een boeiende en gevarieerde job, die deels programmatorisch-technisch en deels administratief-commercieel zal zijn:

 • Je zal mee instaan voor de programmatie en het testen van software-oplossingen voor onze klanten.
 • Je zal de gebruikers van onze software via de helpdesk bijstaan.
 • Je kan op termijn eventueel mee instaan voor de opleiding van de gebruikers van onze software.

Profiel

Voor de functie van Junior en Medior Software Developer zoeken we kandidaten met volgende achtergrond:

 • Je volgde een Hogere of Universitaire opleiding in informatica of als ingenieur met specialisatie ICT. Voor de functie van Medior Software Developer verwachten we bijkomend dat je reeds ervaring hebt opgedaan in een bedrijfsomgeving met de aanmaak van software.
 • Je wil jezelf specialiseren in softwareontwikkeling, geavanceerde architecturen en dit in een productomgeving.
 • Je hebt interesse in het volledige traject, van analyse over coderen, testen tot implementatie. Indien je wil, kan je op termijn ook mee de gebruikers van de software opleiden.
 • Je wil graag ervaring opdoen in alles aspecten van softwaredesign en werken met relationele databases (bijvoorbeeld MySQL, MS-SQL, MariaDb). Kennis van Windev en MySQL is een troef, maar geen vereiste.
 • Je bent kwaliteitsbewust en toont initiatief voor de optimalisatie van ontwikkelprocessen.
 • Je bent creatief, hebt een ‘can-do’ mentaliteit en bent oplossingsgericht.
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je bent een teamspeler en vlot in de omgang met klanten en collega’s.
 • Meertaligheid is een troef. We spreken Nederlands in het hoofdkantoor in Antwerpen, maar de communicatie met sommige van onze klanten is ook in het Engels.

Wat wij je bieden

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur en een opleidingstraject tot beslagen Software Developer. Onze ambitieuze ontwikkelingsplannen zullen je veel opportuniteiten bieden om verder te groeien binnen het bedrijf.

Naast de opleiding en ervaring die je kan opdoen, bieden we je een aantrekkelijk salarispakket (inclusief bonusplan) met diverse voordelen en op termijn een firmawagen.

Veel uitdagingen binnen een flexibele werkomgeving – we verwachten ook van jou flexibiliteit als bepaalde deadlines moeten gehaald worden.

Een plezante werksfeer met een open communicatie en een gezond evenwicht tussen werk en privé.

ALASKA Software is gelegen op de Bisschoppenhoflaan 384 te Deurne, vlakbij de afrit Sportpaleis. Gemakkelijk bereikbaar per auto. We houden alvast een parkeerplaats voor je vrij!

Interesse?

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan vandaag nog je cv met je motivatie naar Rudi Swaenen (rudi@alaskasoftware.be) of bel ons op het nummer 0496/59.88.03.