Vacature: Training Officer

Over ALASKA Software nv

ALASKA Software nv is een dynamische onderneming die operationele software ontwikkelt voor toonaangevende expeditiebedrijven en lijnagenturen. Onze software helpt onze klanten op een efficiënte wijze hun activiteiten uit te voeren.

Om onze klanten optimaal te bedienen en onze expansie te ondersteunen zoeken wij momenteel gedreven medewerkers die ons team willen versterken, waaronder een

 

Training Officer (m/v/x)

 

Als Training Officer vorm je een belangrijke schakel voor de verdere groei van de onderneming. Na je inwerkperiode kan je vooruitblikken op een boeiende en gevarieerde job, waarbij je de verantwoordelijkheid voor een variëteit activiteiten krijgt:

 • Je staat in voor de opleiding van de gebruikers van onze software.
 • Je staat in voor de ontwikkeling en verfijning van manuals, becommentariëring van de software, maken van video’s aangaande het gebruik van de software etc.
 • Je werkt mee aan het intern testen van onze software, voorafgaand aan releases.
 • Je ondersteunt onze klanten bij het maken van templates in Word en Excel.
 • Je ondersteunt mee de goede werking van onze helpdesk.

Profiel

Voor de functie van Training Officer zoeken we een kandidaat met volgende achtergrond:

 • Je hebt reeds een mooi parcours achter de rug in de Forwarding of Lijnagentuur en hebt flink wat ervaring met de werking van operationele softwaresystemen.
 • Je kan vlot werken met MS-Word, MS-Excel, MS-Outlook en MS-Powerpoint.
 • Je hebt affiniteit met software en programmeren.
 • Je bent creatief, hebt een ‘can-do’ mentaliteit en bent oplossingsgericht.
 • Je bent een teamspeler en vlot in de omgang met klanten en collega’s.
 • Meertaligheid is een troef. We spreken Nederlands in het hoofdkantoor in Antwerpen, maar de communicatie met sommige van onze klanten is ook in het Engels.

Wat wij je bieden

Als Training Officer bieden we je een contract van onbepaalde duur, voltijds of deeltijds.

Onze ambitieuze ontwikkelingsplannen zullen je veel opportuniteiten bieden om verder te groeien binnen het bedrijf.

Naast de opleiding en ervaring die je kan opdoen, bieden we je een aantrekkelijk salarispakket (inclusief bonusplan) met diverse voordelen en op termijn een firmawagen.

Veel uitdagingen binnen een flexibele werkomgeving – we verwachten ook van jou flexibiliteit als bepaalde deadlines moeten gehaald worden.

Een plezante werksfeer met een open communicatie en een gezond evenwicht tussen werk en privé.

ALASKA Software is gelegen op de Bisschoppenhoflaan 384 te Deurne, vlakbij de afrit Sportpaleis. Gemakkelijk bereikbaar per auto.  We houden alvast een parkeerplaats voor je vrij!

Interesse?

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan? Mail dan vandaag nog je cv met je motivatie naar Rudi Swaenen (rudi@alaskasoftware.be) of bel ons op het nummer 0496/59.88.03.